Ennakko: Miesten Kakkonen alkaa viimeinkin - PeKa ja KäPa kohtaavat Kotkassa

29.5.2021

Se on täällä! Nimittäin miesten Kakkosen kauden avaus Peli-Karhujen osalta.

Peli-Karhujen kauden avauksessa vastaan matkustaa Arto Tolsa Areenalle Käpylän Pallo Helsingistä.

Kauteen valmistautuminen on sujunut vaihtelevissa merkeissä. Treenit PeKa pääsi aloittamaan helmikuusta, kun kokoontumisrajoitukset tämän mahdollistivat. Päävalmentajana jatkava Samuli Niemisen mukaan joukkue on valmis kauteen:

- Helmikuun puolivälistä asti ollaan päästy valmistautumaan täydellä painolla kauteen ja pelaaminen on ottanut isoja askelia eteenpäin kevään aikana. Tuloksellisesti talvi ei ole sujunut niin hyvin kun oltaisiin haluttu, mutta positiivista että pelaaminen on kehittynyt ja nyt aletaan sitten tekemään tulosta sarjassa joten uskon että olemme valmiit kauteen, Nieminen toteaa.

PeKa nousi Kakkoseen viime syksynä karsintojen kautta. Jo tuolloin yksi karsintavastustajista oli KäPa. Päävalmentaja Samuli Nieminen on seurannut vastustajan pelejä talven aikana.

- Hävittiin tosiaan 2-0 Käpalle syksyn karsinnoissa,erittäin taitava ja nuori porukka oli vastass. Varmasti viime kauden kovin porukka, joka kohdattiin omalta sarjatasolta. Jonkun verran seurannut talven aikana Käpan joukkueen kasaamista ja ehdottomasti vahvistunut viime vuodesta, muutamia klippejä olen saanut heidän talven peleistä ja niitä tullaan hyödyntämään valmistautuessa lauantain peliin.

Peli-Karhujen päävalmentaja Samuli Nieminen lähtee luottavaisin mielin pelaamaan Käpylän Palloa vastaan.

Erityisen mielenkiintoiseksi kohtaamisen tekee kotkalaiselle jalkapallokansalle myös päävalmentajien kohtaaminen. Ossi Virta otti vastaan viime syksyllä pestin KäPan päävalmentajana. Ossi ehti tehdä monta vuotta poikkeuksellisen ansiokasta valmennustyötä Kotkassa sekä KTP:n edustusjoukkueen että kotkalaisen juniorijalkapalloilun parissa. Päävalmentaja Nieminen odottaa itse myös tätä kohtamista:

- kyllähän Ossin myötä KäPa-pelit oli itselleni ensimmäiset, jotka merkkasin kalenteriin. Usean vuoden ajan sain työskennellä Ossin kanssa KTP:n junioripuolella ja nähdä millä intohimolla mies suhtautuu futikseen. Myös omaan kehittymiseen valmentajana on Ossilla ollut todella suuri merkitys ja innolla odotan, että sarja alkaa ja juuri Ossi joukkoineen heti vastassa.

Peli-Karhujen ja Käpylän Pallon lisäksi Kakkosen A-lohkon muut joukkueet ovat: Kiffen, Atlantis, PKKU, NJS, PEPO, Lahden Reipas, KuFu, MYPA, MiPK, JäPS.

Peli-Karhut lähtee kauteen vahvalla paikallisedustuksella.


Pelaajat:

1 Särkkä Ville

36 Doty Tommi

95 Turunen Tomas


2 Lassila Joonatan

6 Molander Miika

7 Koivikko Riku

8 Voikar Lennart

9 Kostian Jasper

10 Lassila Jimi

11 Oksanen Elmeri

14 Kekkonen Oskari

15 Ryhänen Mikko

19 Kostian Juuso

24 Kallström Atte

33 Raivela Juho

34 Heijari Onni

45 Tura Simo

62 Laitinen Juuso

77 Pietiläinen Nico

88 Vilkki Juuso


Peli-Karhut - Käpylän Pallo Arto Tolsa Areenalla lauantaina 29.5. klo 17:30. Otteluun ei valitettavasti pääse yleisöä, mutta Karpot-TV näyttää ottelun suorana YouTuben kautta.

Linkki Karpojen striimiin: https://www.youtube.com/watch?v=uw6XjA0qh4Q