Kakkosen säilymiskamppailu kiihtyy - seuraavana vuorossa PKKU vieraissa sunnuntaina 3.10.

2.10.2021

Sunnuntaina vaaditaan taas kaikki peliin PeKalta. KUVA: Mikko Neuvonen

PeKa matkaa sunnuntaina 3.10. Keravalle Pallokerho Keski-Uusimaan vieraaksi. Kyseessä on molemmille osapuolille kauden kolmanneksi viimeinen ottelu. Isäntäjoukkue PKKU on sarjassa sijalla 10., eli viimeisellä säilyjän paikalla. PeKan sijoitus on pykälän verran parempi, eli yhdeksäs. Putoamisviivan alapuolella väijyy MYPA, joka taistelee sarjapaikastaan vielä kynsin hampain, jahdaten PKKU:ta ja PeKaa.

Pallokerho Keski-Uusimaa ja PeKa kohtasivat pari viikkoa sitten Arto Tolsa Areenalla. Tuolloin PeKa ei pystynyt parhaimpaansa ja PKKU nappasi ansaitun vierasvoiton lukemin 2-1. Peli-Karhuille tappio oli erityisen katkera, sillä se onnistui tekemään kamppailun avausmaalin. Elmeri Oksasen osumasta ei lopulta suurta iloa ollut, kun vieraat tulivat rinnalle ja ohi.

Viime viikonloppuna PeKa otti helpottavan kotivoiton Reippaasta, saaden pientä turvamarginaalia putoamisviivaan. PKKU:n lauantai ei ollut yhtä riemukas, sillä se hävisi vieraskentällä KuFulle peräti 5-0. Tappion lisäksi punamustille harmaita hiuksia aiheutti pelin yhdeksännellä minuutilla tehty vaihto, kun PeKaakin kiusannut isokokoinen hyökkääjä Richard Tiberi joutui poistumaan nilkuttaen pukusuojaan.

PKKU on ollut kotikentällään kovassa vireessä: heinäkuussa kärsityn KäPa-tappion jälkeen seuraavat neljä kotikoitosta ovat sujuneet voitokkaasti, maalisuhteella 14-3. PeKa on sen sijaan hävinnyt neljä viimeisintä vierasotteluaan. Näissä kamppailuissa karhulalaiset ovat tehneet 4 maalia ja päästäneet 14. Pystyykö PeKa päättämään vieraskurimuksensa? Se selviää sunnuntai-iltana klo 17.30 Keravan urheilupuistossa.