PeKa avaa kautensa sunnuntaina 10.4. Suomen Cupin kotipelillä

9.4.2022

PeKa avaa kilpailukautensa sunnuntaina 10.4. Suomen Cupin merkeissä Kajaanin Hakaa vastaan. Peli-Karhujen joukkue muuttunut kaudesta 2021 radikaalisti. Kymmenkunta pelaajaa on siirtynyt muualle tai sapattivuoden viettoon. Lähtökohdat kauteen 2022 ovat kieltämättä haastavat.

Uutta verta on kuitenkin liittynyt ryhmään, pääosin kolmesta osoitteesta: PeKa/KyPasta, KTP:n junioreista sekä Pohjois-Kymenlaaksosta. Jatkosopimuksista merkittävimmät ovat viime kauden ehdottomat tukipilarit, eli Juuso Laitinen ja Juho Raivela.

Cup-vastuksesta Kajaanin Hakasta ei PeKalla ole liikaa tietoa. Viime kauden päätteeksi Kolmosesta Kakkoseen noussut ryhmä hävisi viime viikolla JIPPOlle lukemin 3-0. Tarkoittaako huono kenraaliharjoitus onnistunutta ensi-iltaa?

Lähes 500 kilometriä Kajaanista Kotkaan matkustava vierasjoukkue ei varmasti saavu satamakaupunkiin nähtävyyksiä katsomaan, vaan janoaa voittoa. Paikka Cupin neljännelle kierrokselle kiinnostaa toki PeKaakin, mielenkiintoinen kamppailu on siis luvassa!

PeKa-Kajaanin Haka 10.4. klo 15.00 Arto Tolsa Areenalla. Tapahtuma on ilmainen (Ankkurissa ilmoitettu virheellisesti 10e pääsyliput), mutta vapaaehtoisen sisäänpääsymaksun voi suorittaa paikan päällä.