Valmentaja rekry 2022

Haemme vapaaehtoisia valmentajia ja valmennusapua mukaan Peli-Karhujen junioritoimintaan kaudelle 2021.

Oletko kiinnostunut jalkapallovalmennuksesta? Haluatko päästä vaikuttamaan lasten ja nuorten jalkapallotoimintaan? Seuramme etsii jatkuvasti innostuneita ja motivoituneita valmentajia ja ohjaajia. 

Voit olla kokenut konkari tai vasta suunnittelemassa valmentajaksi tai ohjaajaksi ryhtymistä, pääasia toiminnassa kuitenkin on positiivinen ja motivoitunut ote lasten ja nuorten parissa. 

Vastuuvalmentaja vastaa seuran toimintasuunnitelmien toteuttamisesta omassa joukkueessaan. Valmentajan tulee olla kaikissa toimissaan esimerkillinen ja toimia seuran arvojen sekä periaatteiden mukaisesti. Kausisuunnitelma laadinta yhdessä valmennustiimin ja joukkueenjohtajan kanssa. 

Apuvalmentajana autat harjoituksissa, järjestelyissä sekä ryhmäkoon hallinnassa harjoituksissa. 

Voit myös ilmoittautua valmentajapiiriin josta pyydetään apua harjoituksiin kun valmentajista joku  on sairastunut tai estynyt.

Valmentajapiiri on tukiverkosto valmentajille. Soveltuva henkilö olisi  esimerkiksi pelikerhoja pitänyt nuori tai muuten futiksen tai muun urheilun parissa opiskeleva tai opinnäyttötyötä tekevä henkilö.

Toivomme hakijoilta yli 18 vuoden ikää, mutta myös nuorempia apuvoimia tarvitaan joten ole rohkeasti yhteydessä.

Apua tarvitaan juniorityöhön joten tarvitsemme panostasi juuri nyt.

Eduksi katsotaan, jos olet kiinnostunut jalkapallosta, liikunnasta ja itsesi kehittämisestä lajin parissa.  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua, toimia ja kehittyä valmentajana tai ohjaajana, kokea hienoja kokemuksia treeneissä ja peleissä kuningaslajin parissa.

Vapaamuotoiset hakemukset tai asiasta tiedustelut joko jaoston jäsenille tai suoraan toiminnanjohtajalle. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva valmennusryhmä. 


Yhteystiedot

Puheenjohtaja

Arttu Tuominiemi

044 056 4321