Toimintakertomus 2017

22.12.2017

PeliKarhut Kiittää kaudesta 2017

Mennyt kausi 2017 oli Peli-Karhuissa vauhdikas.

 

Toimistomme muutti parempiin tiloihin Karhulan torin laidalle. Saamme nyt enemmän näkyvyyttä ja joukkueilla/seuran johdolla on hyvät tilat kokoontua palavereihin ja kokouksiin.

 

Seuran ensimmäinen Peka päivä järjestettiin 21.6. Keskuskentällä. Ohjelmassa oli mm. Graven Collegen vetämiä harjoituksia nappuloille, pallotutka, tarkkuuspotkurasti sekä ystävyysottelu Gravenin ja PeKan eustusjoukkueen välillä.

 

Taitokoulu ja maalivahtivalmennus nappuloille sekä kykytreenit venhemmille junnuille pyörivät koko kesän ajan.

 

Luovin kesäleiri 7.-9.7.2017 järjestettiin loistavassa kelissä. Lapsilla oli ohjelmassa   Superturnaus paljain jaloin muovipallolla ,uintia, saunomista, makkaranpaistoa, lipunryöstöä, symbolikisa ja paljon muuta

 

Jalkapallokoulu pidettiin 1.-2.8.2017 keskuskentällä ja poikkeuksellisesti myös Ruonalan hallissa sään hieman oikutellessa.

 

Osallistuimme Meripäiväparaatiin ensimmäistä kertaa ja nappulat hoitivat seuran edustustehtävät mallikkaasti. Kukaan ei hävinnyt matkalla äitin syliin

 

Maahanmuuttajafutis ja Erityisryhmä pyörivät hienosti koko vuoden ja saimme nuoremmille (alle 15 vuotiaille) oman joukkueen ... loistavaa!!!!

 

Ristilän Sami johdolla saimme työkaluja parempaan arkeen. Tulokset näkyvät viiveellä, mutta uskon, että jo ensi kaudella.

 

Valmentajat kouluttivat itseään kiitettävästi.

 

Peli-Karhut kiittää kaudesta 2017 kaikkia pelaajia, toimijoita, tukijoita ja lasten vanhempia arvokkaasta ja hyvin tehdystä työstä.

 

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon!!!  

 

Nähdään ensi vuonna kentän laidalla

 

Terveisin Sami V, Sami H, Aku, Riitta, Ninni, Marko, Markku, Susanna, Marjo ja Suvi