P14/P15 Juniorit

Joukkueessamme P14/P15, on 23 innokasta futaajanuorukaista. 

Moni meistä on harrastanut jalkapalloa jos usean vuoden ajan, mutta joukossamme on myös vasta hetken aikaa lajia harrastaneita junnuja. Olemme vielä peliuran alkuvaiheessa ja harjoituksissa keskitymme pelitaitojen kehittämiseen lisäksi myös lihaskunnon ja liikkuvuuden parantamiseen.

Kesällä pelaamme Etelä-Suomen alueen piirisarjassa ja talvella pääkaupunkiseudulla järjestettävässä Talviliigassa. Lisäksi käymme erilaisissa Etelä-Suomen alueella järjestettävissä turnauksissa.

Jos sinua kiinnostaa jalkapallon pelaaminen muiden junnujen kanssa, olet tervetullut joukkoomme.


2019


Tunne pelaajasi

 

Auta valmentajia ja joukkueen toimihenkilöitä tuntemaan paremmin lapsesi

 

Yksilöllinen valmentaminen vaatii hyvää pelaajan tuntemista. Valmentajien ja muiden joukkueen aikuisten tulee tuntea lapsen persoonaa, liikkumisen arkea, kaverisuhteita ja ajatuksia harrastuksesta. Yksilön kehittäminen on yhteistyötä, joka toimii parhaiten kun valmentajat ja vanhemmat puhaltavat yhteen hiileen.

Fortum Tutor -ohjelma tarjoaa uuden työkalun, jonka avulla autamme valmentajaa tekemään työnsä paremmin. Loppupeleissä kaikki hyötyvät, kun treenit ovat yksilöä huomioivia, tehokkaita ja palkitsevia. Tavoitteena ovat paremmat treenit ja peli-ilo!

Vanhempien tehtäväksi jää oman lapsensa liikuntatavoista ja tottumuksista kertominen. Täytä siis alla oleva lomake, tallenna se koneellesi ja lähetä lapsesi valmentajalle ja joukkueenjohtajalle.

Uuden työkalun tarkoitus on tukea kasvokkain ja vanhempainpalavereissa tapahtuvaa vuorovaikutusta. Seuravalmentajilla ei ole välttämättä aikaa käydä kahdenkeskisiä keskusteluja kaikkien perheiden kanssa, kuten koulussa opettajilla on. Mikäli siihen on aikaa, niin lomake toimii myös siinä hyvänä tukilistana.

Linkki lomakkeeseen